Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (09/11) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» στάθηκε στο γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε αποστολή, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο μήπως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση», αλλά και στο γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση πριν το σπουδαίο ματς.

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε ότι η 11άδα είναι γρίφος, μεταφέροντας την εκτίμησή του για τους παίκτες που θα ξεκινήσει ο Ράφα Μπενίτεθ στη μονομαχία της Λεωφόρου. Πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει αύριο με μάτι που… γυαλίζει στο γήπεδο!

Ακούστε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x