Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σίγουρα στην αποστολή ο Βιγιαφάνιες, δεν αποκλείεται να είναι και 11άδα»

Στην διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ θα είναι ξανά ο Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως είπε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ανοιχτά είναι όλα σε ό,τι αφορά στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΟΦΗ, σε αντίθεση με άμυνα και κέντρο όπου δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Σίγουρα θα είναι αποστολή ο Βιγιαφάνιες, δεν αποκλείεται να είναι και στην 11άδα. Δεν θα έχει ο Παναθηναϊκός τον Χατζηγιοβάνη, έξω θα είναι κι ο Αθανασακόπουλος. Σε επίπεδο 11άδας, σε άμυνα και μεσαία γραμμή δεν θα αλλάξει κάτι μπροστά είναι τα πολλά ερωτηματικά. Διεκδικούν θέση Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Ιωαννίδης και ο Καρλίτος», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Λάζλο Μπόλονι δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του «τριφυλλιού», φέρνοντας το παράδειγμα του ματς με τον Άρη, με εξαίρεση τον Μαυρομμάτη που ίσως πάει στον Αστέρα Τρίπολης για να παίξει.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι λόγω όσων έχουν συμβεί στον ΟΦΗ, το αυριανό ματς στην Λεωφόρο αποκτάει μια ιδιαιτερότητα, ως προς το πως θα παρουσιαστούν οι Κρητικοί.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x