Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Μετά τον Ρούμπεν σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι – Σημαντική εξέλιξη την Τρίτη για Βοτανικό»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, ο οποίος στάθηκε στο κομμάτι των ανανεώσεων, ενώ αναφέρθηκε και στο γηπεδικό!

Στη συνέχεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του κόντρα σε Βόλο (15/12, 17:30) για το Κύπελλο και Ιωνικό (21/12, 21:30) για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας, ο οποίος ξεκίνησε τονίζοντας πως το βάρος στους «πράσινους» έχει πέσει στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Αφού ανέφερε πως το θέμα του Ρούμπεν θεωρείται τελειωμένο και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η ανανέωσή του από τους «πράσινους», στη συνέχεια τόνισε πως έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Κουρμπέλη.

Επιπλέον, μίλησε και για τα μεταγραφικά, λέγοντας δεν υπάρχει ακόμα κάτι προχωρημένο, αλλά και πως ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τρεις ή τέσσερις ποδοσφαιριστές, με πρωτερεότητα στις θέσεις των χαφ και των εξτρέμ.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γηπεδικό, τονίζοντας πως την Τρίτη (13/12) ολοκληρώνεται η δημοπράτηση του Βοτανικού, αφού τότε είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις προσφορές από τις οποίες θα προκύψει ο ανάδοχος του έργου!

Ακούστε όλα όσα ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x