Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σήμερα ξεκαθαρίζει για Πελίστρι – Ποια ήταν η ενημέρωση του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Επεσήμανε ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Πελίστρι ο οποίος επέστρεψε και αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Κορωπί, εκεί που θα εξετασθεί και από τους ανθρώπους της ομάδας για να διαπιστωθεί εάν τελικά έχει κάτι.

Όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας, ο παίκτης στην ενημέρωση που έκανε στους ανθρώπους της ομάδας τόνισε ότι επιστρέφει διότι δεν υπολογίζεται για το επόμενο ματς της Ουρουγουάης, ενώ τους είπε ότι ένιωσε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Από εκεί και πέρα στάθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό καθώς και τα άλλα ματς που έχει η ομάδα μπροστά της.

Ο Κότσιρας φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ για την αναμέτρηση στις Σέρρες, που και αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα ενώ θύμισε ότι απών από το ματς της Κυριακής θα είναι ο Τζούριτσιτς που έχει δηλωθεί σε αυτό το ματς να εκτίσει την τιμωρία του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x