Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σκληρή δουλειά και μεταγραφές θα εξελίξουν και άλλο τον Παναθηναϊκό»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου ο δεύτερος γύρος να τον βρει ακόμα καλύτερο ενώ μίλησε για μεταγραφές και ανανεώσεις.

Τους στόχους που έχει βάλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, έτσι ώστε η επανέναρξη του πρωταθλήματος να τον βρει ακόμα πιο καλό, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Θα κάνει μια μίνι προετοιμασία στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός, ο Γιοβάνοβιτς θα δουλέψει κάποια πράγματα που έχει δει ότι θέλουν βελτίωση. Η νοοτροπία θα παραμείνει η ίδια στον Παναθηναϊκό. Τί θέλει να κάνει στον δεύτερο γύρο; Πρώτον να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα που έχει, να γίνει ακόμα καλύτερος σε πράγματα που θεωρεί ο προπονητής ότι μπορεί. Με ταυτόχρονη εξέλιξη της ομάδας. Το πάντρεμα θα είναι η σκληρή δουλειά συν τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς, κοιτάζει κάποιους στόχους, αλλά καθίστε να μπούμε πρώτα στον Δεκέμβρη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα πάει σίγουρα για έναν εξτρέμ κι έναν χαφ, ενώ ενδέχεται να υπάρξει και τρίτη μεταγραφή, γεμίζοντας το ρόστερ αλλά με ποιοτικούς παίκτες.

Ο Δεσύλλας επισήμανε ότι είναι δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να κρατήσει τους Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Ρούμπεν και Κουρμπέλη, έχοντας στόχο να τους ανανεώσει τα συμβόλαια σχετικά νωρίς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x