Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Σοβαρές οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για Μπερνάρντ παρά τις δυσκολίες»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις τελευταίες εξελίξεις για τον Μπερνάρντ και τόνισε πως ενδεχόμενη απόκτησή του λέει κάτι για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην «κανονικότητα».

Τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν στην υπόθεση της μεταγραφής του Μπερνάρντ αλλά και τις πολλές πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός για να κάνει το… μπαμ του φετινού καλοκαιριού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Υπάρχει ένας ξεσηκωμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού, το βλέπουμε στις αντιδράσεις του. Είναι μια μεταγραφή που, αν γίνει, αποτελεί μεταγραφή από άλλες εποχές. Μιλάμε για κορυφαίο ποδοσφαιριστή, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αν καταφέρει να τον αποκτήσει θα τον απογειώσει μεσοεπιθετικά. Ο Παναθηναϊκός εδώ και 15 μέρες παλεύει την περίπτωσή του, είναι ένα όπλο ότι ο Μπερνάρντ θέλει να φύγει από την Σαρίγια. Έχει πολλές, σοβαρές, πιθανότητες να τον κάνει δικό του. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία συζητήσεων, περιμένουμε να δούμε. Είναι μια δύσκολη περίπτωση. Τέτοιου τύπου ποδοσφαιριστής είναι πολυτέλεια ακόμα και σε εποχές οικονομικής ευμάρειας. Αν δεν καταφέρει να τον αποκτήσει, πάντως, θα στραφεί σε άλλη λύση εξίσου υψηλού επιπέδου», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως, το γεγονός ότι το «τριφύλλι» έχει βγει ξανά στην αγορά και αναζητάει παίκτες με υψηλό κόστος, κάτι δείχνει ως προς την επιστροφή του στην «κανονικότητα».

Ενώ ο Δεσύλλας εξήγησε γιατί ο Παναθηναϊκός θα βγει πολλαπλά κερδισμένος από την αποχώρηση του Καρλίτος για τη Λέγκια Βαρσοβίας, προσθέτοντας ότι δεν προκύπτει θέμα απόκτησης άλλου επιθετικού στην παρούσα φάση.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x