Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Συγκρατημένη αισιοδοξία για την άδεια στον Παναθηναϊκό»

Στις διεργασίες που γίνονται στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση της άδειας αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας.

Στις περιπτώσεις που «καίνε» τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση αδειοδότησης αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας, ο οποίος τόνισε πως επικρατεί κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας, χωρίς να σχολιάζεται κάτι περισσότερο από τους ανθρώπους της ομάδας.

«Εργάζονται πυρετωδώς για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν πάντα στο προσκήνιο οι συζητήσεις με Ρινάλντι, Στραματσόνι και Γκονζάλες, που είναι τα μεγαλύτερα ποσά που χρωστάει. Και με τις τρεις περιπτώσεις γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί συμφωνία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Υπάρχει κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι θα πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπουν χρήματα στην ΓΣ, που θα γίνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Φέτος δεν έχει τα οικονομικά θέματα που είχε πέρυσι».

Όσο την περίπτωση του Εμανουέλ Ινσούα, σχολίασε: «Δεν προπονήθηκε χθες. Το ιατρικό τιμ είναι ξεκάθαρο πως δεν θα είναι διαθέσιμος στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και θα τρέξει για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παρότι ο ίδιος θέλει να παίξει και προσπαθεί να τους πείσει, του το απαγορεύουν οι γιατροί και δεν υπάρχει καμία ελπίδα να τον δούμε στο ερχόμενο παιχνίδι», ενώ για τα πλάνα ενόψει του ματς στη Νέα Σμύρνη, είπε:

«Αν δεν αλλάξει κάτι, τα κουκιά είναι μετρημένα. Αντί του Ινσούα θα παίξει ο Χατζηθεοδωρίδης και στη θέση του τιμωρημένου Γιόχανσον θα παίξει ο Πούγγουρας. Είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον Άλτμαν βασικό, έμειναν πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση και τη διάθεσή του. Ο Δώνης θέλει να του δώσει ρυθμό και να έχει ένα στήριγμα ο Μακέντα, ο οποίος δεν είναι καλά. Ο Άλτμαν έλειψε από τον Παναθηναϊκό. Είναι έμπειρος παίκτης, αλλά είναι βαρύς, για αυτό άργησε να επιστρέψει. Όπως έχει λείψει και ο Μουνιέ, ο οποίος δεν έχει βοηθήσει μετά την επιστροφή του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x