Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Συνάντηση Μαλακατέ-Μπακογιάννη και επίσημη ενημέρωση του Ερασιτέχνη την Τετάρτη»

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας, ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ότι την Τετάρτη θα γίνει ραντεβού του Παναγιώτη Μαλακατέ με τον Κώστα Μπακογιάννη την Τετάρτη.

Για το ζήτημα της αγωγής των 59 μελών κατά της νομικής επικύρωσης της ψηφοφορίας για τον Βοτανικό αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι την Τετάρτη 18 Μαΐου θα γίνει συνάντηση του Παναγιώτη Μαλακατέ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και οι μελλοντικές κινήσεις τους.

Ακολούθως θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Σήμερα έγινε η αγωγή, με συνέπεια να δώσει αναβολή το Εφετείο μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023. Αυτοί οι 59 δημιούργησαν σαμποτάζ και λειτούργησαν υπογείως. Θα υπάρξει αύριο (18/5) επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη. Προφανώς και δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη. Προκαλεί εντύπωση αυτή η κίνηση».

Από ‘κει και πέρα, ανέφερε ότι «από τη στιγμή που μιλάμε για αγωγή και σε περίπτωση που κοινοποιηθεί, τότε θα υπάρχουν δημόσια τα ονόματα των μελών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x