Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού - Σχεδόν απίθανο για Μπόλονι...»

Ακούστε όλα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για «τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού» στο ντέρμπι της Κυριακής (25/04, 15:00) με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ το «τριφύλλι» έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, ο ρεπόρτερ της ομάδας, ωστόσο, σημείωσε πως «στόχος του Παναθηναϊκού είναι η Ευρώπη και όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό το -5 από την 4η θέση, πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του».

Υπογράμμισε, δε, πως ένα θετικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον μια ενδεχόμενη νίκη, θα έδινε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα και θα της τόνωνε το ηθικό ενόψει της συνέχειας, αφού, όπως είπε, «οι παίκτες δεν ζουν στον... Άρη. Ξέρουν και διαβάζουν τα σχόλια και τι γίνεται».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στα της νέας χρονιάς, τόνισε ότι ο Λάζλο Μπόλονι δύσκολα θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση», σημείωσε πως θεωρεί απίθανο οι «πράσινοι» να μείνουν με τον Ρουμάνο προπονητή στην τεχνική τους ηγεσία, ενώ στάθηκε εκ νέου στην τραγική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού»!

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Δεσύλλας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x