Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Θα δούμε κάποια πράγματα από την φιλοσοφία Γιοβάνοβιτς»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο αποψινό πρώτο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, κόντρα στην Αλ Τααβόν.

Σε… αγωνιστικούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό σήμερα, ελέω του πρώτου φιλικού προετοιμασίας στο Χορστ, με τον Διονύση Δεσύλλα να μιλάει για αυτό στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένουμε να δούμε κάποια πράγματα σε επίπεδο φιλοσοφίας του Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με 4-2-3-1, το οποίο είναι το βασικό σύστημα ενώ εναλλακτικό είναι το 4-3-3 και θα το δούμε κι αυτό μέσα στην χρονιά. δεν έκανε μια δοκιμή χθες σίγουρα θα δούμε τα δύο νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού» στο σημερινό φιλικό με την Αλ Τααβόν, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία ανέφερε πως πιθανότατα θα την απαρτίζουν οι Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, κάποιος από τους νεαρούς στόπερ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Μακέντα.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι επειδή υπάρχουν κάποια τεχνικά ζητήματα φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει εικόνα του αγωνα του Παναθηναϊκού με τους Σαουδάραβες.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x