Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού η πίεση – Χρειάζεται αυτοκριτική αλλά και ενότητα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα επαναλαμβανόμενα λάθη του Παναθηναϊκού και στην Τρίπολη, σημειώνοντας πως απαιτείται συσπείρωση αλλά και αναγνώριση λαθών για να έρθει η ανάκαμψη.

Τα αίτια του… κακού και της νέας ήττας του Παναθηναϊκού, αυτή την φορά στην Τρίπολη από τον Αστέρα, κατέγραψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός σε πολύ μεγάλο βαθμό χθες πλήρωσε την απερισκεψία του Κουρμπέλη. Υπάρχει το λάθος, η κριτική στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να πηγαίνει με τέτοια επιθετικότητα σε ένα μαρκάρισμα στο κέντρο. Μένει στο 33’ με δέκα παίκτες με ένα τρομερά κακό μαρκάρισμα, γνωρίζοντας ότι έχει ήδη κάρτα και μετά είναι ένα ματς που διαμορφώνονται ειδικές συνθήκες και οι οποίες έφεραν την ήττα. Αν δεις ο Αστέρας στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να βγει μπροστά στο 80’ και να βάλει το γκολ διαχειρίζεται απλά την υπέρ του κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην μπορεί καν να πάρει τη μπάλα», είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την γενική εικόνα του «τριφυλλιού» στον δεύτερο γύρο, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι «όσα λάθη δεν έχει κάνει τον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκός, άσχετα με το εξωπραγματικό 12/13 όπου ήταν σχεδόν άριστος, τα έχει κάνει στον δεύτερο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Το γκολ με την ΑΕΚ, που ήρθε από ελεύθερο; Το γλίστρημα του Σένκεφελντ στα Γιάννενα, που δε το πλήρωσε; Του Χουάνκαρ στη Λιβαδειά ή του Βαγιαννίδη; Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό, όταν κάνεις πρωταθλητισμό έχεις και πίεση. Το θέμα είναι αυτή να μην σου βγει θηλιά στον λαιμό, αλλά μαχαίρι στα δόντια. Του Παναθηναϊκού του έχει βγει το πρώτο. Έχει χάσει την σιγουριά και την αυτοπεποίθησή του κάνοντας λάθη που για έναν διαβολεμένο λόγο τα πληρώνει σχεδόν όλα. Δείχνει μια ομάδα πιεσμένη».

Ο Δεσύλλας σημείωσε πως η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να φέρει ηρεμία, ψυχραιμία, αυτοκριτική και αναγνώριση των λαθών, όχι καταστροφολογία, καθώς όπως δεν πήρε το πρωτάθλημα όταν ήταν στο +8, δεν το έχει χάσει και τώρα, ενώ χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να διαχειριστεί λίγο καλύτερα την 11άδα των «πράσινων», αποφεύγοντας να βάλει τρία χαφ με τους Αρκάδες που ήταν δεδομένο πως θα επιλέξουν να αμυνθούν.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x