Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Το φάρμακο για τον Παναθηναϊκό είναι οι νίκες, ξεκινώντας από τη Λαμία»

O Διονύσης Δεσύλλας τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός θέλει «τρίποντα» από εδώ και πέρα για να… γυρίσει το κουμπί, ενώ επανέλαβε πως τίποτα δεν έχει κριθεί.

Σε ρυθμούς Λαμίας κινούνται πλέον στον Παναθηναϊκό, έχοντας σαν μοναδικό μέλημα και την επιστροφή στις νίκες, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Η προσοχή είναι πλέον στραμμένη στην Λαμία, άρχισε σήμερα η προετοιμασία μέσω αποφόρτισης κυρίως και από αύριο θα φορτσάρει ο Παναθηναϊκός. Το φάρμακο είναι οι νίκες, αλλά για να το πάμε βήμα-βήμα η νίκη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι αυτό. Έτσι θα πορευτούν στον Παναθηναϊκό, ξέρουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, όπως δεν είχε τελειώσει και όταν ήταν πρώτος. Τα λάθη του τα πληρώνει επί πέντε πλέον», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι οι Σπόραρ, Παλάσιος και Βέρμπιτς είναι τρεις ποδοσφαιριστές που είναι κομβικοί για το «τριφύλλι» αλλά δεν είναι καλά την δεδομένη στιγμή.

Ο Δεσύλλας τόνισε πως πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα απλά είχε κρατήσει αυτό έως τον Ιανουάριο, ενώ μια ακόμα διαφορά με φέτος είναι πως ναι μεν είχε πίεση, αλλά για Ευρώπη όχι για πρωτάθλημα, που είναι διαφορετική.

Ενώ υπενθύμισε πως κυκλοφόρησαν από σήμερα (01/02) τα εισιτήρια για το ματς των «πράσινων» με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x