Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Το πλάνο Γιοβάνοβιτς για Ιωνικό - Αποφασίζει ο Μακέντα»

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό, όπως τις μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όλα ανοιχτά για Μακέντα.

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για Ιωνικό και ο Μακέντα.

Ο Σέρβος τεχνικός είναι πιθανόν να διατηρήσει το σχήμα με το οποίο είχε παρατάξει τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Με τον Παλάσιος να παραμένει στην αρχική ενδεκάδα, έχοντας πιο περιφερειακό ρόλο από τον Καρλίτος, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης (το σύστημα μοιάζει πιο πολύ με 4-4-2).

Η πιθανή ενδεκάδα: Μπρινιόλι -Σάντσες, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ- Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος- Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ- Παλάσιος, Καρλίτος.

Κώτσιρας και Ιωαννίδης κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση, αλλά οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι με το μέρος τους. Το «τριφύλλι» αναμένεται να έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Βόλο, όπου βρέθηκαν περίπου 8.000 οπαδοί.
Παράλληλα, αναμένεται η απόφαση του Φεντερίκο Μακέντα για το αν θα λύσει μέσω επέμβασης το πρόβλημα στον αστράγαλο ή με συντηρητική αγωγή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x