Απόλυτη στόχευση από πλευράς Παναθηναϊκού στην επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
«Θέλει πολύ να το πάρει ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι, τα έχουμε ξαναπεί έχει πολλούς λόγους. Έχει τρεις μέρες μπροστά του να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς ο Μπενίτεθ. Θα δούμε για την 11άδα τι θα δοκιμάσει αυτό το διάστημα. Μια-δύο θέσεις θα παιχτούν, εκτός και αν έχει κάποια έκπληξη στο μυαλό του. Θεωρώ ότι ο Μπακασέτας έχει το προβάδισμα να παίξει δίπλα στον Τσιριβέγια, είναι ανοιχτό ποιος θα είναι πίσω από τον Τετέι, μαζί με τον Ταμπόρδα», επισήμανε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι η επιστροφή του Κοντούρη φαντάζει ως πιο πιθανή, σε αντίθεση με τους Τζούριτσιτς και Πάλμερ-Μπράουν, προκειμένου να μπει στην αποστολή του «τριφυλλιού».
Παράλληλα, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Ντέσερς έκανε την επέμβαση εδώ και 10 μέρες και από το καλοκαίρι θα αρχίσει να υπολογίζεται ξανά στον Παναθηναϊκό, με ορίζοντα τη νέα σεζόν.
Ενώ έβαλε στο… τραπέζι το ποιο ντέρμπι «αιωνίων» στη Λεωφόρο θυμούνται οι συμμετέχοντες στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», παραθέτοντας την δική του επιλογή.
Ακούστε το ηχητικό:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






