Stoiximan Super League

«Διαφορετική η φιλοσοφία του Πογιέτ για τα ελληνικά δεδομένα»

Στις πρώτες του εντυπώσεις απ’ τον Γκουστάβο Πογιέτ αναφέρθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης στο κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα στο ΟΑΚΑ.

Στις πρώτες μέρες δουλειάς του Γκουστάβο Πογιέτ στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο αναφέρθηκε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η φιλοσοφία του Ουρουγουανού διαφέρει από τα ελληνικά δεδομένα. Παράλληλα, στάθηκε στις μέρες που ακολούθησαν μετά την ήττα στο «Καραϊσκάκη», ενώ έδωσε σύνθημα νίκη την ερχόμενη Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε δει κάποια βίντεο και θα μας πει και ο προπονητής μας το πώς παίζουν, έχουν ποιοτικούς παίκτες, εμείς θα πάμε για τη νίκη και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν κάπως δύσκολα, όμως ήρθαν τα αποτελέσματα με Ηρακλή και Ξάνθη, κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς αλλά δεν κοιτάμε τίποτα άλλο παρά τη νίκη.

Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες, τώρα είμαστε στο στάδιο που προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο, περνάει νέα πράγματα και η φιλοσοφία του είναι τελείως διαφορετική από αυτά που έχουμε συνηθίσει εδώ στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x