Stoiximan Super League

Διευκρινίσεις από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί στους φίλους της ομάδας που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση του «τριφυλλιού» γίνεται έκκληση στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για τα ακόλουθα:

•Ο Ολυμπιακός δεν ζήτησε και δεν πήρε εισιτήρια για τους φιλάθλους του και συνεπώς δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για συγκεκριμένη κερκίδα του γηπέδου.

•Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00 την ημέρα του αγώνα.

•Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα διατίθενται εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από τη Θύρα 4 επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μέχρι τις 15:00.

•Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

•Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

•Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

•Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

•Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Επιπλέον λόγω της αυξημένης ζήτησης για τον συγκεκριμένο αγώνα και της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα είναι διαφορετική από τη συνήθη. Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων και τους καλούμε να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να διευκολυνθεί η είσοδός τους στο γήπεδο και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x