Stoiximan Super League

Δήλωση του Ιέρο για «Ελλάδα», φήμες για ταξίδι του Καρεμπέ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί από το βράδυ πως ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει εισηγηθεί τον Φερνάντο Ιέρο για επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να μιλάει και για… Ελλάδα σε δηλώσεις του.

«Φωτιά» στο θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό έρχεται να βάλει ο Φερνάντο Ιέρο, με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και προπονητής σήμερα της Οβιέδο φαίνεται πως αποτελεί εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όταν ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του, απάντησε: «Δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Εκτός από από την Γρανάδα έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της και η Λας Πάλμας. Μπορεί να πουν και για αυτήν την ομάδα. Επίσης σύντομα θα μιλήσω με κάποιους φίλους μου από την Ελλάδα που θα έρθουν. Μπορεί λοιπόν να πουν και για Ελλάδα. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί τώρα. Έαν έχω κάτι παραπάνω θα σας το πω».

Από εκείνη τη στιγμή έχουν αναπτυχθεί φήμες πως ο Καρεμπέ αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Ισπανία για να συζητήσει από κοντά με τον πρώην συμπαίκτη του, ο οποίος έχει ακόμα υποχρεώσεις με την ισπανική ομάδα και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x