Stoiximan Super League

Σπανός: «Η πορεία των ''μεγάλων'' στην Ευρώπη θα κρίνει το πού θα φτάσουν στο πρωτάθλημα - Έκανε επανεκκίνηση ο Καμαρά»

Τη φετινή μάχη στη Stoiximan Super League σχολίασε ο Δημήτρης Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον πολύπειρο τεχνικό να κάνει λόγο για πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων αλλά και με πολύ ανταγωνισμό.

Τον δικό του απολογισμό για τα έως τώρα πεπραγμένα στη Stoiximan Super League έκανε, με την ευκαιρία της διακοπής, ο Δημήτρης Σπανός μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μανώλη Μουσουράκη.

Ο πολύπειρος τεχνικός, αρχικά, έκανε λόγο για πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων μεν, σημειώνοντας πως το «Big-5» έχει ξεφύγει (με τις όποιες εξαιρέσεις υπάρχουν, όπως π.χ. φέτος η Λαμία). Τόνισε, δε, ότι σε κάθε ένα εξ αυτών «γκρουπ» παρατηρείται τρομερός ανταγωνισμός.

Σε ό, τι αφορά τους διεκδικητές του τίτλου, υπογράμμισε ότι η πορεία του καθενός στην Ευρώπη, θα δείξει μέχρι το πού θα φτάσει και στο πρωτάθλημα, εξηγώντας πως όποιος προχωρήσει πιο μακριά στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ίσως εμφανίσει θέματα στην Ελλάδα.

Συμπλήρωσε ότι όλες οι ομάδες έχουν αυξήσει τη δυναμική τους. «Ο Ολυμπιακός φτιάχνει μια ''γέφυρα'', όπως λέει ο προπονητής του. Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα επειδή έχουν αλλάξει πολλοί παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι, με τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα και τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Παναθηναϊκός έχει να επιδείξει βάθος. Η ΑΕΚ είναι η γνωστή ΑΕΚ, με την πολλή ένταση, την έδρα και με έναν προπονητή που τον ξέρουμε για το πάθος και την πολύ καλή δουλειά που κάνει. Πραγματικά θα έχουμε πολύ μεγάλο ανταγωνισμό και κανείς δεν μπορεί να πει ποιος θα κόψει το νήμα. Είναι θέμα λεπτομερειών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Δημήτρης Σπανός ξεχώρισε τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιώργο Βαγιαννίδη αλλά και τον Μαντί Καμαρά, για τον οποίο τόνισε ότι έκανε «επανεκκίνηση».

Τέλος, στάθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ, για την οποία υπογράμμισε ότι έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά. Ενώ, αναφέρθηκε και στη Super League 2 αλλά και στην Εθνική Ελλάδος και την καλοπροαίρετη κριτική που πρέπει να ασκείται στον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημήτρη Σπανού στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μανώλη Μουσουράκη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x