Stoiximan Super League

Δουβίκας: «Θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Δουβίκα μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αστέρας γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (1-0), ωστόσο σε συνδυασμό με τις ισοπαλίες των υπόλοιπων (Λεβαδειακός-Λαμία, ΟΦΗ-Ιωνικός) σώθηκε και μαθηματικά στην κατηγορία.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Αρκάδων, Γιάννης Δουβίκας, μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη. Επιπλέον, τόνισε πως όταν ανέλαβε εκείνος την ομάδα στόχος ήταν η παραμονή και ανέφερε ότι ο Αστέρας δεν είναι ομάδα να παλεύει για την πρώτη κατηγορία.

«Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, εμείς είχαμε στο α’ ημίχρονο καλύτερες ευκαιρίες. Όπως πήγαινε το ματς φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Ξέραμε ότι τα Γιάννενα είναι καλά στις στατικές φάσεις και μια ολιγωρία στοίχισε. Θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία».

Για την παραμονή και αν είναι ευχαριστημένος: «Ένας στόχος υπήρχε όταν ήρθα εγώ, η παραμονή. Όμως, ο Αστέρας δεν είναι ομάδα για να παλεύει. Μέσα από τα λάθη σίγουρα θα βγει πιο δυνατός και σίγουρα θα παίξει ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τη δυσαρέσκεια που έδειξε ο Τιλίκα στην αλλαγή του: «Κάθε παίκτης που βγαίνει δείχνει δυσαρέσκεια, άλλος την εξωτερικεύει, άλλος όχι. Από εμένα δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x