Stoiximan Super League

Δουβίκας: «Είναι τιμή μου που ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ, ήθελα όμως εξωτερικό»

Ο Τάσος Δουβίκας αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην Ουτρέχτη, αλλά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ (3-1), ο επιθετικός του Βόλου, Τάσος Δουβίκας, αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της ομάδας του όσο και στη δική του όλη τη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην Ουτρέχτη, παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Δουβίκα:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:
 «Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε ήθελα να τελειώσω με νίκη. Δώσαμε το 100%. Είμαι περήφανος για όλους και πολύ ευχαριστημένος με όλη την ομάδα, μου έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια για να αναδειχθώ. Είναι μια καλή χρονιά και με βοήθησαν όλοι. Είναι μια επιτυχία και ομαδική και ατομική».
 
Για τον στόχο του εξωτερικού: «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό και η Ουτρέχτη μου παρουσίασε ένα καλό πλάνο. Πιστεύω στο εαυτό μου και θεωρώ ότι μου ταιριάζει το ολλανδικό πρωτάθλημα». 
 
Για το πλάνο της Ουτρέχτης: «Θα με πιστέψουν, θα πάρω χρόνο συμμετοχής και αν μπορέσω να ανταποκριθώ θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν αρκετοί στόχοι. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και έχω αυτοπεποίθηση».
 
Για τον ΠΑΟΚ: «Ήθελα εξωτερικό. Ήθελα εξαρχής Ευρώπη. Είναι τιμή μου που με ήθελε μια τόσο μεγάλη ομάδα αλλά έχω επιλέξει την Ουτρέχτη». 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x