Όλος ο αθλητικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον (όπως όλα δείχνουν) νέο σοβαρό τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έστειλε τις ευχές του στον αρχηγό της ΑΕΚ για να ξεπεράσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την κακοτυχία.
«Δύναμη, υπομονή και τύχη εύχομαι στον Πέτρο Μάνταλο», έγραψε στο Facebook, ενώ παράλληλα εξήρε τη στάση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος σε χθεσινή του ανάρτηση για το ίδιο θέμα ανέφερε:
«Σου εύχομαι επιτυχή και γρήγορη ανάρρωση παικταρά. Παίζουμε καλύτερα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους». Το σχόλιο του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ ήταν «Αυτές τις δηλώσεις σας έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο…».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






