Πέραση στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα παρουσιάζεται να έχει ο Ρομπέρτο Περέιρα.
Μετά τη λήξη του συμβολαίου και την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, ο Αργεντινός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν φέρεται να έχει εκδηλωθεί ήδη ενδιαφέρον από τη Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα τις Ατλέτικο Μινέιρο και Βάσκο Ντα Γκάμα.
Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει διερευνητικές επαφές για τον 35χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος την περασμένη σεζόν υπήρξε σημαντικός για την «Ένωση», ενώ κουβαλάει και βαρύ βιογραφικό με παρουσίες σε Premier League και Serie A.
?? NO RADAR: Roberto Pereyra livre no mercado!
— Gugalao da Massa (@gugaperdigao) July 1, 2026
O meia argentino de 35 anos encerrou contrato com o AEK Atenas em 30/06 e pode assinar de graca. Galo e Vasco fizeram consultas, segundo @MercadoBola7.
???? River, Juventus, Watford, Udinese — 504 jogos, 53 gols, 2 Copas da Italia e… pic.twitter.com/LvKrhHRxb8
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






