Η Θεσσαλονίκη κινείται ήδη σε ρυθμούς ντέρμπι, με τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να φεύγουν με γοργούς ρυθμούς. Προηγείται όμως το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Τετάρτη.
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος δεν συμμετείχε στις δύο τελευταίες προπονήσεις, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.
Με μικροενοχλήσεις από το ματς με τον Παναιτωλικό αποχώρησαν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Μιγκέλ Βίτορ κι έτσι την Δευτέρα περιορίστηκαν σε πρόγραμμα αποκατάστασης, χωρίς πάντως να εμπνέεται ανησυχία για την κατάστασή τους.
* Με Βέροια και ΟΦΗ θα εκτίσει την ποινή του ο Ρατς (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες με τον Παναιτωλικό).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






