Stoiximan Super League

Δώνης: «Έχουμε οικονομικά προβλήματα, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός»

Απελευθερώθηκε ψυχολογικά ο Παναθηναϊκός όταν έμεινε με 10 παίκτες σύμφωνα με τον Χρήστο Δώνη.

Ξεκάθαρο στόχο την 5η θέση έθεσε ο Χρήστος Δώνης, παρά την ποινή που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ ο άσος των «πρασίνων» τόνισε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» έπρεπε να παλέψουν άσχετα από τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι λυπηρό να παίζουμε σε άδειες κερκίδες, δεν μας αρέσει, ειδικά σε τέτοιο ντέρμπι. Από την άλλη ήρθαμε εδώ για τον έναν βαθμό ή τους τρεις. Πήραμε θετικό αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν κακοί, δεν απειληθήκαμε πέρα από ένα σουτ του Μιραλάς στο 45'. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες απελευθερωθήκαμε γιατί δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα και πιέσαμε πιο πολύ τον Ολυμπιακό.

Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι δύσκολα, απέναντι σε ομάδες που είμαστε κοντά και παλεύουμε για την 5η θέση. Και να μην βγούμε στην Ευρώπη, και να μην πάρουμε αδειοδότηση, θα πρέπει να τερματίσουμε πέμπτοι για να εκτίσουμε την ποινή. Έχουμε οικονομικά προβλήματα, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός. Δεν ήρθαμε εδώ για να χάσουμε, ούτε για να χάσουμε με κάτω τα χέρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x