Stoiximan Super League

Δώνης: «Να τα πάω ακόμη καλύτερα»

Αποφασισμένος να συνεχίσει να βελτιώνεται και να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Χρήστος Δώνης μετά την ενθαρρυντική εμφάνισή του απέναντι στη Ντιναμό Μόσχας.

Η καλή του εμφάνιση ήταν ίσως το μοναδικό θετικό στοιχείο από την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ντιναμό Μόσχας. Ο Χρήστος Δώνης δεν μένει, ωστόσο, εκεί. Περιμένει βελτίωση τόσο της ομάδας του, όσο και του ίδιου με στόχο την καθιέρωση.

Αναλυτικά, ο νεαρός μέσος μίλησε στη Nova για:

-την ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας: «Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν και δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, έχουμε μια δύσκολη συνέχεια στις εγχώριες διοργανώσεις, μας ενδιαφέρει εξίσου το πρωτάθλημα και ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά».

-το αν η μεγάλη προσπάθεια επηρεάζει τους παίκτες ενόψει Πλατανιά: «Έχουμε συνηθίσει στα πολλά παιχνίδια. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ίσως να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες. Η ομάδα θα προσπαθήσει να δείξει τον καλό της εαυτό και οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-την ομάδα του Πλατανιά: «Κέρδισε τον Εργοτέλη με 3-0 και επειδή παρακολούθησα το παιχνίδι, γνωρίζω ότι έχει μια καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να είμαστε αυτοί που πρέπει και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω και να κάνουμε τις ευκαιρίες που χρειάζεται για να κερδίσουμε».

-την καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τη Ντιναμό: «Είναι σημαντικό αυτό. Μέσα από τις προπονήσεις δουλεύω αρκετά και προσπαθώ να βγάζω στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε καθημερινά. Με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου, νομίζω ότι τα πήγα καλά και θέλω να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x