Stoiximan Super League

Έβρεξε γκολ στου Ρέντη

Καταιγιστικός ήταν ο καιρός το μεσημέρι του Σαββάτου στου Ρέντη και η Κ-20 του Ολυμπιακού εμπνεύστηκε από αυτόν βάζοντας τέσσερα γκολ στον Παναθηναϊκό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βέργος με δυο γκολ.

Μόνο στα χαρτιά υπήρξε ντέρμπι στις ομάδες Κ-20, με τον Ολυμπιακό να «καθαρίζει» από νωρίς τον Παναθηναϊκό και να επικρατεί 4-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τον δρόμο στην πρώτη ομάδα ενόψει Κυριακής και σε συνδυασμό με την νίκη της Κ-17 στο αντίστοιχο αγώνα, οι Πειραιώτες μετράνε δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες των μικρών.

Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά για την ομάδα του Μπέρντ Στορκ, που άνοιξε το σκορ με τον Βέργο στο 8', έπειτα από αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε την κυριαρχία του σε κανένα σημείο του αγώνα και στο 29’ ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε όταν ο Ψυχογιός με συρτό σουτ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Κάπως έτσι τελείωσε και το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε από εκεί που τελείωσε, αφού στο 54’ οι γηπεδούχοι διεύρυναν κι άλλο το σκορ, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βέργου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72’ο Σωτηράκος με δυνατό σουτ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και οκτώ βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό, με δυο αγώνες λιγότερους όμως.

Ολυμπιακός: Στρέζος, Βολονάκης, Βέργος, Βούρος, Βλάχος, Γιάνκοβιτς, Νασιακόπουλος, Σωτηράκος, Παπασάββας, Ψυχογιός, Σιώπης.

Παναθηναίκός:
Γκέκας, Ξηρός, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Αγγελόπουλος Β', Μουζακίτης, Νιούμαν, Μπαλμπόα, Μαλντίν, Χαλκιαδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x