Stoiximan Super League

«Έδειξε» Αντζαγκούν

Φανέλα βασικού σκέφτεται να δώσει ο Γιάννης Αναστασίου στον Αντζαγκούν, όπως φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση (20:30) στην έδρα του Πλατανιά.

Χθες ο Γιάννης Αναστασίου έκανε διπλή προπόνηση με τους «πράσινους» και το απόγευμα σε μία άσκηση έδειξε ότι προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον Αντζαγκούν κόντρα στους Χανιώτες.

Ο 40χρονος τεχνικός έχει διαπιστώσει ότι ο Νιγηριανός έχει προσαρμοστεί στο παιχνίδι του «τριφυλλιού», δείχνει μεγάλη διάθεση και είναι σε καλή φυσική κατάσταση και τον προορίζει σε ρόλο εσωτερικού μέσου, κοντά στον Μπεργκ.

Μάλιστα, χθες οι δυο τους είχαν ολογόλεπτο τετ-α-τετ για να εξηγήσει ο Αναστασίου στον νεαρό παίκτη τον ρόλο που τον προορίζει.

Στο αγωνιστικό, σε κάποια στιγμή της προπόνησης ο Γιάννης Βονόρτας είχε σε μία ομάδα τους Αναστασόπουλο, Καρέλη, Μουζακίτη, Τοτσέ, Σταματάκη και έκαναν επίθεση απέναντι σε έξι παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα και ήταν σε θέση άμυνας. Δηλαδή τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Νάνο, Μαρινάκη, Λαγό, Αντζαγκούν.

Ο Ζέκα, ο Ντίνας και ο Μπεργκ είχαν ρεπό, για να ξεκουραστούν και προορίζονται για τις άλλες θέσεις της ενδεκάδας μαζί με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και πιθανότατα τον Μπαϊράμι στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Σίλντενφελντ και Μέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x