Stoiximan Super League

Έδειξε τον δρόμο ο Γκάλο στον Ατρόμητο

Πήρε το… μήνυμα του Ατρόμητου ο Βραζιλιάνος μπακ πριν από την έναρξη των play-off και έδειξε τον δρόμο στους υπόλοιπους.

Πριν από την έναρξη της διαδικασίας των play-out, ο Ατρόμητος είχε απορρίψει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό των… πολλών ότι πρόκειται για μια αδιάφορη διαδικασία για τις ομάδες που δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό και πέρα από την έβδομη θέση που είχε θέσει ως στόχο, είχε στείλει το μήνυμα σε παίκτες και προπονητή ότι όλοι κρίνονται εν όψει της νέας σεζόν.

Ένας από αυτούς που έλαβε το μήνυμα, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο που όχι μόνο με τα γκολ του, αλλά και με την προσωπικότητά του έδειξε ότι μπορεί πολύ εύκολα να έχει θέση στο ρόστερ και της νέας σεζόν.

Οι διοικούντες τον Ατρόμητο με βάση τα όσα έδειξε στις τελευταίες αγωνιστικές ο 33χρονος (και πριν από τη διακοπή) προφανώς είναι θετικοί στο να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας.

Ο λόγος βρίσκεται στην… άκρη του πάγκου, καθώς οι Περιστεριώτες είναι ξεκάθαρο ότι πρώτα θα κλείσουν αυτό το ζήτημα και κατόπιν θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τους παίκτες του ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση, αν και ο Ροντρίγκο Γκάλο δεν είχε πολλά πράγματα να αποδείξει βάσει πορείας της καριέρας του, ήταν αυτός που έδειξε τον δρόμο στους υπόλοιπους συμπαίκτες του που είναι στην ίδια μοίρα με τον ίδιο και κέρδισε το… στοίχημα της εμπιστοσύνης από την ομάδα. Αντίθετα, ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που κατάφεραν να διασκεδάσουν τις κάκιστες εντυπώσεις της κανονικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x