Stoiximan Super League

«Έδεσε» το… μέλλον του ο Παναθηναϊκός

Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν εννιά νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού που στόχος είναι σε λίγα χρόνια να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα!

Στηρίζει το αύριό του και το δείχνει! Την Πέμπτη πέρασαν απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εννιά «μικροί» και υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα, αποτελώντας ουσιαστικά το μέλλον του τριφυλλιού!

Πρόκειται για τους Γκέκα, Κότσαρη, Μυρθιανό, Τζανουλίνο, Αγγελόπουλο, Νιούμαν, Στάικο, Μαλντίν και Λάμπρου που έκαναν το πρώτο απ’ τα πολλά όνειρά τους πραγματικότητα.

Το «παρών» στις υπογραφές έδωσαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Νίκος Νταμπίζας με τους «πιτσιρικάδες» να υπογράφουν για 2,5 χρόνια και φυσικά να έχουν όλοι ένα πλατύ χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νέστορας Γκέκας, Κωνσταντίνος Κότσαρης, Δημήτρης Μυρθιανός, Μάριος Τζανουλίνος, Βασίλης Αγγελόπουλος, Μιχαήλ Πήτερ Νιούμαν, Πασχάλης Στάικος, Μαλντίν Υμεράι και Λάζαρος Λάμπρου ήρθαν σε συμφωνία για την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x