Stoiximan Super League

Έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Αποστολόπουλος

Στη τρίτη κατηγορία του Βελγίου και στην Ουνιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Κώστας Αποστολόπουλος. Πως αποχαιρέτησε τους φίλους των «πρασίνων».

Αν και θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και ίσως ο επόμενος βασικός επιθετικός της ομάδας, ο Κώστας Αποστολόπουλος δεν μπόρεσε να στεριώσει στο «τριφύλλι».

Ο νεαρός επιθετικός, που υπήρξε και «πουλέν» του Ρότσα, πήρε μεταγραφή στην Ουνιόν Σεν Ζιλούς, της τρίτης κατηγορίας του Βελγίου και υπέγραψε με τον σύλλογο για έναν χρόνο.

Ο Αποστολόπουλος, που είχε ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό από τραυματισμούς, είχε φτάσει πολύ κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός στον Λεβαδειακό, όμως εντέλει προτίμησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Οι «πράσινοι», μάλιστα, κράτησαν ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον ταλαντούχο επιθετικό.

Την συμφωνία ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση της Ουνιόν για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή:

«Η Ουνιόν Σεντ Ζιλούς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κώστα Αποστολόπουλου. Ενός επιθετικού που έχει γεννηθεί στις 7 Αυγούστου 1983 και αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός άσος υπέγραψε για ένα χρόνο με την ομάδα και τον καλωσορίζουμε σε αυτή»

Ο Αποστολόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο facebook αποχαιρέτησε τους φίλους και ανθρώπους του Παναθηναϊκού:

«Έπειτα από έντεκα χρόνια παρουσίας στην ομάδα που με μεγάλωσε και με ανέδειξε και από μικρό παιδί με έκανε επαγγελματία ποδοσφαιριστή ήρθε ο καιρός οι δρόμοι μας να χωριστούν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου (προπονητές, συμπαίκτες, διοίκηση, ιατρικό επιτελείο, φροντιστές και φιλάθλους) τους εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή τους με υγεία πάνω από όλα! Καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό μας με πολλές επιτυχίες και τίτλους και να ξαναδούμε την ομάδα το συντομότερο δυνατό εκεί που πραγματικά της αρμόζει να βρίσκεται. Εις το επανειδείν!!».

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x