Stoiximan Super League

Μονοπωλούν το ενδιαφέρον πλέι-οφ και μπαράζ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας έδωσαν έγκριση για τα πλέι-οφ της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των μπαράζ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (11/2) συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση των πλέι-οφ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους αγώνες των μπαράζ, ενώ υπήρχε ενημέρωση για τη διεξαγωγή του 2ου Συνεδρίου Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου «FootbAllabout», αλλά και την Έρευνα του Ι.Ο.Β.Ε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη Αγώνων Κατάταξης Πρωταθλήματος Ανδρών SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2013 – 14. (Play Off).

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Συζητήθηκαν θέματα διεξαγωγής αγώνα Κατάταξης Μπαράζ (Τηλεοπτική κάλυψη, εκτύπωση – διανομή εισιτηρίων, εμπορικά έσοδα κ.α.)

2/ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή έρευνας Ανταγωνιστικότητας του Πρωταθλήματος και η συσταθείσα επιτροπή θα αξιολογήσει τις παραμέτρους της.

3/ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τη διεξαγωγή του 2ου Συνεδρίου Διοίκησης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου “FootbAllabout”, Γενικής Συνέλευσης των Ευρωπαϊκών Λιγκών Ποδοσφαίρου (EPFL) και της 1ης Εμπορικής Έκθεσης Ποδοσφαίρου "FootbAllAbout Sports Expo" (20-22 Μαρτίου 2014).

4/ Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση επί των συμπερασμάτων της Έρευνας του Ι.Ο.Β.Ε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x