Stoiximan Super League

Είδαν και θα βλέπουν Μήτρογλου

Δύο διαφορετικοί σκάουτερ της Ντόρτμουντ παρακολούθησαν τον Κώστα Μήτρογλου, με τον γερμανικό σύλλογο να παρακολουθεί μέχρι τον Γενάρη τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Κώστα Μήτρογλου και χθες ένα από αυτά συμπεριελάμβανε τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού σε μία λίστα 25 ποδοσφαιριστών που απασχολούν συλλόγους της Premier League.

Δεν είναι, όμως, μόνο ομάδες από την Αγγλία που παρακολουθούν την περίπτωση του 25χρονου φορ, αφού η Ντόρτμουντ είναι μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι Βεστφαλοί έχουν… τακτική παρουσία – μέσω σκάουτέρ τους – στους τελευταίους αγώνες των Πειραιωτών και δύο εξ αυτών ήταν με την Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη».

Μάλιστα, ο γερμανικός σύλλογος είχε στείλει διαφορετικούς «κατασκόπους», αφού Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να έχει μία σφαιρική εικόνα για τον «πιστολέρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η Ντόρτμουντ θα έχει μόνιμα απεσταλμένο στους αγώνες του Ολυμπιακού μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και στους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Εκτός από την Μπορούσια, και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική για να αποφασίσουν αν θα κινηθούν τον Ιανουάριο ή τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Παράλληλα, δημοσιεύματα υπάρχουν και για τον Μανωλά, με την SportDay να αναφέρει πως η Λίβερπουλ εξετάζει περισσότερο την περίπτωση του Κώστα Μανωλά σε σχέση με τον Μήτρογλου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x