Stoiximan Super League

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού επισκέφτηκαν επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων - Έδωσε το παρών και ο Μελισσανίδης

Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της OPAP Arena βρέθηκαν επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων, ενώ το παρών έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μία τιμητική επίσκεψη δέχτηκε το πρωί του Σαββάτου (24/02) το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, στο μουσείο βρέθηκαν επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων της χώρας μας, ενώ το παρών έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Μία πολύ τιμητική επίσκεψη δέχτηκε σήμερα το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα από τα επίλεκτα τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων - κομάντο της χώρας μας βρέθηκε στο Μουσείο και ξεναγήθηκε από τον μουσειολόγο κ. Ηλία Παπαγεωργίου. Στην εκδήλωση παρών ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ την επιμέλεια της οργάνωσης είχε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κα Ανθή Παπακώστα. Οι επισκέπτες που συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους δεν έκρυψαν τον θαυμασμό και τη συγκίνησή τους, αφού πολλοί από αυτούς έχουν καταγωγή από τις αλησμόνητες πατρίδες. Έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στον κ. Μελισσανίδη και στους υπεύθυνους του Μουσείου και τους ευχαρίστησαν γι' αυτή τη μοναδική εμπειρία», αναφέρει, χαρακτηριστικά, η ανάρτηση της «Ένωσης» στα social media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x