Ο μίνιμουμ στόχος της εξόδου στην Ευρώπη επετεύχθη για την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν φαίνεται πως θα είναι αρκετό για να κρατήσει τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο. Η απόφαση για αναζήτηση νέου προπονητή είναι ειλημμένη και η παραμονή του Σεβιγιάνου μοιάζει απίθανη, καθώς κρίνεται πως χρειάζεται μια αλλαγή με την έλευση ενός προπονητή που θα φέρει νέο «αέρα» στην ομάδα.

Η υπόθεση θα «τρέξει» μετά την ολοκλήρωση των playoffs την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Άρη, αν και ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις υποψηφίων προπονητών. Οι περιπτώσεις των Ραζβάν Λουτσέσκου και Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένουν πάντα στο κάδρο.

Ο δε Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει τη δουλειά με τους παίκτες του, τους οποίους στη χθεσινή προπόνηση συνεχάρη για τη νίκη στη Λεωφόρο και την αυταπάρνηση που έδειξαν. «Ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνατε. Την απάντηση την δώσατε εσείς στο γήπεδο. Αξίζαμε και χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Τώρα είμαστε πιο ήρεμοι αλλά δεν τα παρατάμε. Έχουμε έναν στόχο ακόμα, να πάμε για την 3η θέση και θα παλέψουμε γι’ αυτό. Ξέρω ότι πολλοί παίζετε στα όριά σας καιρό τώρα. Θα προσπαθήσω να δώσω ανάσες σε κάποιους από εσάς. Πρέπει όμως να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», επισήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x