Stoiximan Super League

«Είμαστε όλοι μαϊμούδες»

Στους πολλούς μιμητές που βρήκε ο Ντάνι Άλβες όταν έφαγε την μπανάνα που του πέταξε κάποιο «ζώο» με ρατσιστικές διαθέσεις, ήρθαν να προστεθούν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πριν μερικά 24ωρα ο Ντάνι Άλβες με μία απλή κίνηση έδωσε τη δική του απάντηση σε ένα φαινόμενο που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου: το ρατσισμό και τις εκφάνσεις του μέσα στο γήπεδο.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα την ώρα που επιχειρούσε να εκτελέσει κόρνερ στο ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», δέχθηκε μια μπανάνα και με απόλυτη ψυχραιμία, την ξεφλούδισε και την έφαγε!

Η κίνησή του βρήκε γρήγορα μιμητές και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που φωτογραφήθηκαν με τη δική τους μπανάνα και ο Στέφανος Καπίνο ανέβασε το αποτέλεσμα στο instagram με το μήνυμα «we are all monkeys… No to racism».

Μάλιστα, ανέβηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας με το σύνθημα: Παναθηναϊκός θα πει πολιτισμός! #weareallmonkeys #saynotoracism #bepao

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x