Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Είναι πολλά τα 20 γκολ του Ολυμπιακού από κόρνερ και φάουλ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού, με την Αταλάντα στην Ιταλία, σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στις στατικές φάσεις, όχι μόνο στο συγκεκριμένο αλλά και γενικότερα στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως από τα 61 γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στην Ευρώπη σε 53 αγώνες, αυτή την τετραετία, τα 20 (δηλαδή το 1/3), τα έχει φάει από φάουλ και κόρνερ, χαρακτηρίζοντας υπερβολικό τον αριθμό.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο προπονητής και οι παίκτες έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, χάνοντας ολόκληρη σειρά αγώνων από ένα κόρνερ ή φάουλ, τη στιγμή που έχουν δουλέψει σκληρά 90 για το αποτέλεσμα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι δεν γίνεται καλά σε αρκετές στιγμές σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και ότι έπρεπε να υπάρχει άλλη βελτίωση», κατέληξε ο Κώστας Νικολακόπουλος, σημειώνοντας το δεδομένο ότι κάθε σεζόν ο Ολυμπιακός στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια δέχεται και πιο πολλά γκολ από στατικές φάσεις.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι στο παιχνίδι με την Αταλάντα θα μπουν ουσιαστικά μόνοι οι κάτοχοι διαρκείας που είναι περίπου 14 χιλιάδες, ενώ θα πάρει και η Αταλάντα 800 εισιτήρια συν κάποια έξτρα η UEFA και οι χορηγοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x