Stoiximan Super League

Είναι… πολλά τα λεφτά για Μπαρμπόσα!

Η -προφορική- πρόταση της Αλ Γουάσλ για τον Μπαρμπόσα φαίνεται πως ικανοποιεί την ΑΕΚ, αρκεί να κατατεθεί και… γραπτώς! Δείτε πόσα λεφτά δίνει η ομάδα του Ντουμπάι για την απόκτηση του Πορτογάλου!

Όχι απλά επέστρεψε με νέα, βελτιωμένη πρόταση, αλλά αν ισχύουν οι πληροφορίες, τότε τα λεφτά που δίνει η Αλ Γουάσλ στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα είναι… τρελά!

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM, η ομάδα του Ντουμπάι έταξε, προφορικά, στους «κιτρινόμαυρους» κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ(!) για τη μεταγραφή του Πορτογάλου εξτρέμ, με την ΑΕΚ να φαίνεται ικανοποιημένη, αρκεί η πρόταση να πάρει και επίσημη μορφή, να κατατεθεί, δηλαδή ΚΑΙ γραπτώς!

Όταν ΘΑ γίνει αυτό, η Ένωση θα μπει σε περαιτέρω διαπραγματεύσεις και αν ακολούθως, τελικά, ο Μπαρμπόσα μετακομίσει στο Κατάρ, τότε στον «δικέφαλο» θα κινήσουν τις διαδικασίες για την εύρεση και απόκτηση του αντικαταστάτη του 29χρονου.

Ο Μπαρμπόσα, να σημειώσουμε τέλος, είναι ενήμερος για την πρόταση της Αλ Γουάσλ -στον πάγκο της οποίας κάθεται Μάρτιν Αρουαμπαρένα- και φαίνεται πως τον έχει βάλει σε σκέψεις, καθώς φέρεται να του προσφέρεται ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x