Stoiximan Super League

Είναι ώρα να μιλήσουν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αυτή τη στιγμή απαντήσεις σε μεγάλα αγωνιστικά ερωτήματα και ο προπονητής με τους παίκτες καλούνται να βρουν τρόπο για ν' ανατρέψουν το κακό κλίμα που υπάρχει.

Η εικόνα των “ερυθρόλευκων” στη χθεσινή προπόνηση στου Ρέντη, φανέρωνε το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και βεβαίως την απογοήτευση των παικτών (αλλά και του Βίκτορ) μετά τα όσα έγιναν προχθές βράδυ στο “Καραϊσκάκη”. Ωστόσο αυτό που πρέπει να καταλάβουν πάνω απ' όλα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του λιμανιού είναι πως μ' αυτή την ψυχολογία δεν πρόκειται να πετύχουν το στόχο τους στη ρεβάνς στο Ισραήλ.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου


Η πρόκριση δεν έχει χαθεί αλλά η εικόνα που είχαν οι πρωταθλητές στου Ρέντη έδινε την εντύπωση πως ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από τη Χάποελ. Με αυτό το κλίμα όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά στην αγωνιστική εικόνα των “ερυθρόλευκων” και τούτο είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Είναι ξεκαθαρο και επιβεβλημένο, να μπουν οι “ερυθρόλευκοι” στη διαδικασία μιας μεγάλης κουβέντας, μιας μεγάλης συζήτησης για ν' αναλύσουν τι ακριβώς φταίει και παρουσιάσουν (όχι μόνο στο ματς με τη Χάποελ) τη συγκεκριμένη (κακή) αγωνιστική εικόνα. Μαζί και ο προπονητής των Πειραιωτών, που επίσης θα πρέπει να καταλάβει πως δεν είναι στο απυρόβλητο και ότι παίζει και αυτός το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού, στη ρεβάνς με τη Χάποελ. Σωστό ή λάθος είναι άλλη κουβέντα που δεν εξυπηρετεί σε τίποτα αυτή τη στιγμή την ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται αυτή τη στιγμή απαντήσεις σε μεγάλα αγωνιστικά ερωτήματα και ο προπονητής με τους παίκτες καλούνται να βρουν τρόπο για ν' ανατρέψουν το κακό κλίμα που υπάρχει.

Είναι επίσης αναγκαίο να πάρει την πρωτοβουλία ο Βίκτορ και να μιλήσει στους παίκτες του και για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδος αλλά με τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα (γιατί πέρυσι αντιμετώπισε τέτοιο ζήτημα στη Λα Κορούνια) πως αν του ξεφύγει η κατάσταση στα αποδυτήρια τότε μετά δεν είναι εύκολο να “μαζέψει” τα πράγματα.

Δεν είναι όμως, όπως προαναφέραμε, μόνο ο προπονητής που πρέπει να μιλήσει στους “ερυθρόλευκους”. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν κι αυτοί σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα του λιμανιού και είναι απαραίτητο να κάνουν την αυτοκριτική τους, να μιλήσουν, να βρουν τι φταίει και τι πρέπει να γίνει για ν' αλλάξει η κατάσταση. Στη χθεσινή προπόνηση στου Ρέντη δεν έγινε τίποτε απ' όσα προαναφέραμε ούτε από πλευράς προπονητή ούτε από πλευράς παικτών.

Απομένει να φανεί αν τελικά θα γίνει κάτι στην αυριανή προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στου Ρέντη, γιατί σήμερα ο Βίκτορ έχει δώσει στους παίκτες του ρεπό. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν πάνω απ' όλα ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι πως με τη...σιωπή δε θα λυθούν τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός και τα οποία δεν είναι λίγα, με βάση αυτά που είδαν όλοι στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Όπως επίσης θα πρέπει ν' αντιληφθούν οι Πειραιώτες πως τα κεφάλια πρέπει να είναι ψηλά και όχι κατεβασμένα γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκλειστεί. Έχει να δώσει ένα μεγάλο ματς στο Ισραήλ και με όσα ακούγονται καλό θα είναι να προετοιμάζονται για πολύ δύσκολη αποστολή οι Πειραιώτες, σ' ένα κατάμεστο γήπεδο και με τη Χάποελ να πιστεύει πλέον πολύ περισσότερο στην πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x