Stoiximan Super League

Εκδικάστηκε του Πασχαλάκη, σήμερα η απόφαση

Μέσα στη μέρα θα γίνει γνωστή η όποια ποινή επιβληθεί στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του προς οπαδούς του ΟΦΗ.

Χωρίς τον ίδιο παρόντα εκδικάστηκε η υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη για τη συμπεριφορά του προς οπαδούς του ΟΦΗ.

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League βρέθηκε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, ο οποίος υποστήριξε πώς να πρέπει να απορριφθεί η δίωξη, καθώς η φάση υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή και του τέταρτου και εκείνοι αποφάσισαν να μην τιμωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Η απόφαση αναμένεται να βγει εντός της ημέρας κι εφόσον υπάρξει τιμωρία του Πασχαλάκη, αυτή θα φορά σε αποκλεισμό ενός αγώνα και θα εκτίσει την ποινή στο αυριανό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x