Stoiximan Super League

Εκκίνηση για Πανιώνιο με χαμόγελα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη νίκη στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ και στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Απών ο Ζέκα.

Τα χαμόγελα περισσεύουν στον Παναθηναϊκό μετά τις νίκες επί Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Όμως οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και την Πέμπτη υπάρχει το δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο για την 27η αγωνιστική.

Από το ματς αυτό θα απουσιάσει ο Κάρλος Ζέκα, που είναι τιμωρημένος. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» απουσίαζε από το σημερινό πρόγραμμα με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης, συναρμογή και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Θοδωρής Μίγγος, που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x