Stoiximan Super League

«Έκλεισε» Κεϊτά ο Ατρόμητος, φεύγει για… Γοδόι ο Γοδόι!

Άμεσες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ατρόμητο, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοινώνουν άμεσα την απόκτηση του Πολ Κεϊτά που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή, αντικαθιστώντας τον Γοδόι.

Έτοιμος να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Ατρόμητος, καθώς έχει φτάσει σε πλήρη συμφωνία για τη μεταγραφή του Πολ Κεϊτά που έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή.

Για τον Σενεγαλέζο υπήρχε ενδιαφέρον (όπως είχε επιβεβαιώσει και ο Νίκος Παπαδόπουλος) και από τον Ηρακλή, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες οι Περιστεριώτες μπήκαν στην υπόθεση και έφτασαν σε συμφωνία με τον υψηλόσωμο αμυντικό χαφ.

Την ίδια ώρα, όμως, από το ρόστερ θα αποχωρήσει ο Φερνάντο Γοδόι, καθώς η... πολυθρύλητη πρόταση από την Αργεντινή έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και φυσικά η διοίκηση της ομάδας δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναινέσει στην παραχώρησή του, από τη στιγμή που ο Αργεντινός δεν απέδωσε σε καμία περίπτωση τα αναμενόμενα.

Ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού θα ενταχθεί στο ρόστερ της Γοδόι Κρουζ η οποία εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον της, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημερινό ματς κόντρα στην Ξάνθη ο 25χρονος, αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x