Stoiximan Super League

Χειρουργήθηκε ο Εκόνγκ – Το μήνυμα του Νιγηριανού στόπερ στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στη Φινλανδία λόγω της θλάσης του 3ου βαθμού που έχει υποστεί.

Ολοκληρώθηκε η επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ λόγω της θλάσης 3ου βαθμού που υπέστει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νιγηριανός στόπερ μετέβη στη Φινλανδία, προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση, ενώ το διάστημα της απουσίας του αναμένεται περίπου στους τρεις μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» σε κάποια αναμέτρηση του ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, ο 30χρονος άσος έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του «δικεφάλου του Βορρά» μέσω ανάρτησής του, ενώ ανέβασε και φωτογραφία του στο περιθώριο του χειρουργείου.

«Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Όπως όλοι ξέρετε, τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Δυστυχώς, αυτός ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός από ότι είχε φανεί αρχικά. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί έχοντας πόνους, είτε για την ομάδα τους είτε για τη χώρα τους. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού.

Κατάφερα να αγωνιστώ στη νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Αφρικής και ήθελα να συνεχίσω να κάνω το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βοηθήσω ώστε να διεκδικήσουμε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά από συμβουλές που δέχθηκα, η καλύτερη απόφαση για μένα ήταν να υποβληθώ σε επέμβαση.

Είμαι συγκεντρωμένος στο να επιστρέψω καλύτερος από πριν. Πάμε ΠΑΟΚ!
», ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση.

Το ποστάρισμα του Εκόνγκ και η φωτογραφία του στο περιθώριο του χειρουργείου:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x