Stoiximan Super League

Έξαλλος με συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με δικηγόρους του ΠΑΟΚ αλλά και τους υπεύθυνους ασφαλείας της Τούμπας φέρεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να πάρει… κεφάλια.

Η χθεσινή τιμωρία του ΠΑΟΚ, με αφαίρεση 3 βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων για τα όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, έχει δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό στον ΠΑΟΚ.

Κανείς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ομάδα τιμωρήθηκε για το ρολό της ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος θεωρούν πως δεν είχε το παραμικρό και μπορούσε να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και να κοουτσάρει την ομάδα του.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, παρουσιάζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον χειρισμό της δικαστικής υπόθεσης από τους νομικούς του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και με πολλούς άλλους που πληρώνονται αδρά αλλά δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν την Τούμπα από ποινές, παρά τις δικές του συνεχείς και ξεκάθαρες εντολές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μέχρι να λήξει η σεζόν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν θα πάρει καμία απόφαση, ελπίζοντας ότι η χρονιά δεν θα αποδειχθεί αποτυχημένη, και με το φινάλε οι αλλαγές στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα είναι πολλές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x