Stoiximan Super League

Εξετάζει σοβαρά τον Μιλανόφ η ΑΕΚ! (videos)

Στην ΑΕΚ κινούνται για τον αντικαταστάτη του Μπαρμπόσα και ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά είναι και αυτό του Γκιόργκι Μιλανόφ, ο οποίος ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε τον.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Γκιόργκι Μιλανόφ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Λέονιντ Σλούτσκι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του.

Ο Μιλανόφ αγωνίζεται μάλιστα σε μία θέση που η Ένωση ψάχνεται λόγω της αποχώρησης του Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Βούλγαρος διεθνής αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από την «αρκούδα», που έβγαλε σχεδόν 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Λίτεξ Λόβετς. Τον Φεβρουάριο του 2016 φόρεσε την φανέλα της ελβετικής Γκρασχόπερς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του μετράει 28 συμμετοχές και δύο γκολ.

Στην Ένωση επιχειρούν την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν από την ΤΣΣΚΑ, ενώ επιθυμούν να ορίσουν και οψιόν αγοράς την οποία θα ενεργοποιήσουν εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του. Αυτή θα κυμαίνεται κοντά στις 600.000 ευρώ, ποσό το οποίο δεν κρίνεται απαγορευτικό για το μπάτζετ των κιτρινόμαυρων. Το συμβόλαιο του 24χρονου με τους Ρώσους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x