Stoiximan Super League

Εκτίει με Ατρόμητο ο Ταυλαρίδης

O Στάθης Ταυλαρίδης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα απουσιάσει από το ματς με τον Ατρόμητο.

Χωρίς τον Στάθη Ταυλαρίδη θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο έμπειρος αμυντικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, έπειτα απ' αυτή που αντίκρισε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να εκτίσει στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής στην Super League Ελλάδα, με τον Ατρόμητο εκτός έδρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x