Stoiximan Super League

Ελ Αραμπί: «Είπα στον Σα πού θα εκτελέσει το πέναλτι ο Βιγιαφάνιες»

Ο Ομάρ Ελ Αραμπί μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη... βοήθεια που έδωσε στον Σα για το πέναλτι του Βιγιαφάνιες.

Ο Ομάρ Ελ Αραμπί μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στη... βοήθεια που έδωσε στον Σα για το πέναλτι του Βιγιαφάνιες.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και τα γκολ του Μασούρα μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Πήραμε μία δίκαιη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί, κάτι που μας είχε ζητήσει ο προπονητής».

Για το αν ήταν απάντηση για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Πράγματι κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε την πρώτη μας ήττα. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για τα γκολ που σημείωσε φέτος: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Έχουμε κάνει καλή χρονιά, αλλά απομένει ένας ακόμη αγώνας και θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».

Για τον αν βοήθησε τον Σα στο πέναλτι του Βιγιαφάνες: «Ναι, είναι υποχρέωση μου να δουλεύω για όλη την ομάδα. Όντως έδωσα την πληροφορία στο Σα για το που θα εκτελέσει το πέναλτι ο Βιγιαφάνες».

Για το γεγονός πως ισοφάρισε το ρεκόρ του Τζιμπρίλ Σισέ στο σκοράρισμα: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί εκείνος ήταν παίκτης του Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό για την ιστορία των συλλόγων. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και την οικογένεια μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x