Stoiximan Super League

«Κοίταξα αν ήμουν οφσάιντ...»: Ο Ελ Αραμπί θυμάται το σπουδαιότερο γκολ του με τον Ολυμπιακό

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θυμήθηκε το σημαντικότερο γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κλείνει σήμερα τα 36 του χρόνια και θυμήθηκε σε βίντεο που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός το σπουδαιότερο από τα 86 γκολ που έχει πετύχει με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται ασφαλώς για εκείνο στο 2-1 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, που είχε δώσει στους Πειραιώτες μία τεράστια πρόκριση στους «16» του Europa League τον Φεβρουάριο του 2020.

Ιδού πώς θυμήθηκε, με δικά του λόγια, το τέρμα που είχε σημειώσει.

«Τελευταίο λεπτό του αγώνα, κάνουμε ένα μεγάλο ματς κόντρα στην Άρσεναλ, απομένει ένα κόρνερ, τελευταία φάση. Βλέπω τον Σα να ανεβαίνει κι αυτός, ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Ο Μασούρας εκτελεί, η μπάλα επιστρέφει, ο Ομάρ την ανακτά, έρχεται ο Μασούρας και την στέλνει στην περιοχή...

Πηδάω προς την μπάλα γιατί ξέρω ότι είναι η τελευταία φάση, καταφέρνω να βάλω το πόδι μου και η μπάλα καταλήγει στο τέρμα. Έρχονται πολλοί παίκτες γύρω μου, κοιτάζω αν ήμουν οφσάιντ και μετά πανηγυρίζω ακριβώς δίπλα στους οπαδούς μας. Ειλικρινά ήταν εξαιρετικό γιατί ήταν η ανταμοιβή, είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι και εκείνη η μέρα είναι πραγματικά μια όμορφη ανάμνηση.



Μετά στο αεροπλάνο, η άφιξη στην Αθήνα με όλους τους οπαδούς στην υποδοχή, ήταν κάτι συγκινητικό. Ξέρω ότι ήταν το ίδιο και για τους άλλους παίκτες που το έζησαν γιατί ήταν ένα παιχνίδι έντονο που παίξαμε ως το τελευταίο λεπτό. Αντέξαμε έως την παράταση και ανταμειφθήκαμε με αυτόν τον τρόπο, ήταν πραγματικά καταπληκτικό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x