Stoiximan Super League

Ελ Καντουρί: «Η σχέση μου με τον Σάρι παραμένει όμορφη»

Σε δηλώσεις του σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναφέρθηκε στις διαφωνίες που είχε με τον Σάρι στην κοινή του θητεία στη Νάπολι.

Ομάρ Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο Σάρι έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν στη Νάπολι. Ως εκ τούτου, και δεδομένου πως οι δυο τους συναντήθηκαν χθες στο γήπεδο της Τούμπας, στο ματς του «δικέφαλου του Βορρά» με την Τσέλσι, ο 28χρονος μέσος του ΠΑΟΚ κλήθηκε να μιλήσει για το.. συναπάντημά του με τον Ιταλό τεχνικό…

«Συναντήθηκα με τον Σάρι και είχα συνομιλία με τον Ζορζίνιο. Ήταν ένα δύσκολο ματς, παίξαμε άσχημα και υποφέραμε. Με τον Σάρι πάντα έχω καλές σχέσεις. Στο τέλος της συνεργασία μας στην Νάπολι, είχαμε κάποιες διαφωνίες, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Χθες με φώναξε και με αγκάλιασε, ήταν μια όμορφη στιγμή και η σχέση μας παραμένει όμορφη», σχολίασε ο Ελ Καντουρί, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας.

Ενώ ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη, απαντώντας χαρακτηριστικά: «Περνάω πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι σαν τη Νάπολι, που έζησα 2,5 υπέροχα χρόνια και κάποια στιγμή θα ήθελα να γυρίσω πίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x