Stoiximan Super League

Ελ Καντουρί: «Ναι, ζούμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά μπορούμε να την αλλάξουμε»

Στην δύσκολη στιγμή στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Ελ Καντουρί.

Την πίστη ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου μπορούν να αλλάξουν τη δύσκολη περίοδο που ζουν εξέφρασε ο Ελ Καντουρί στη συνέντευξη Τύπο ενόψει της αναμέτρησης με την Λινκολν.

«Ναι, ζούμε μία δύσκολη περίοδο, αλλά μπορούμε να την αλλάξουμε. Στο ποδόσφαιρο εάν δεν είσαι αυτός που πρέπει, τότε την πληρώνεις. Εξαρτάται από εμάς», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελ Καντουρί:

- Είναι η πιο δύσκολη περίοδος που βιώνεις στον ΠΑΟΚ
;

“Ναι πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε αντιμετωπίσει τέτοιες δυσκολίες. Πρέπει να γυρίσουμε πιο δυνατοί από αυτή την δύσκολη περίοδο. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να αλλάξουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Πριν από δύο εβδομάδες η εικόνα ήταν διαφορετική. Ήταν όλοι πιο αισιόδοξοι. Ναι, ζούμε μία δύσκολη περίοδο, αλλά μπορούμε να την αλλάξουμε. Στο ποδόσφαιρο εάν δεν είσαι αυτός που πρέπει, τότε την πληρώνεις. Εξαρτάται από εμάς”.

- Ολοι ψάχνουν να βρουν ποιο είναι το πρόβλημα;

“Είναι αλήθεια πως στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα με τον Ιωνικό παίξαμε πολύ καλύτερα από ότι το πρώτο 60λεπτο. Όλοι είναι εναντίον μας, αυτό το ξέρουμε, αλλά πρέπει να δώσουμε περισσότερα, ο κάθε ένας από εμάς. Οι παίκτες δεν μπορεί πριν από δύο εβδομάδες να ήταν πολύ καλοί και τώρα να είναι οι χειρότεροι. Εχουμε άσχημες στιγμές, πρέπει να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Δεν είμαστε άτυχοι αυτή την περίοδο, όλα μοιάζουν να είναι εναντίον μας. Να δουλέψουμε στην ψυχολογία μας”.

- Πριν από δύο χρόνια η ομάδα ήταν ενωμένη, μήπως αυτό λείπει από την ομάδα τώρα;

“Το γκρουπ είναι καλό, όλοι δουλεύουν σκληρά, έχουμε καλή ατμόσφαιρα μέσα στα αποδυτήρια. Η ομάδα άλλαξε σε πρόσωπα, σε σύγκριση με το τι συνέβαινε πριν από δύο χρόνια. Από εμάς εξαρτάται που είμαστε περισσότερο χρόνο στην ομάδα να καταλάβουν όλοι, πως πρέπει να είμαστε νικητές σε κάθε παιχνίδι. Να δείξουμε πως πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα για να είμαστε νικητές. Και ίσως δεν συνέβη. Να δώσουμε περισσότερα οι πιο παλιοί και οι πιο έμπειροι”.

- Την ώρα που θα παίζετε το βράδυ της Πέμπτης, θέλετε να ξέρετε ποιο θα είναι το σκορ στο άλλο παιχνίδι;

“Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να γνωρίζω τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι. Εχουμε τον στόχο μας και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν. Αυτό δεν πρέπει να αλλάξει την ψυχολογία μας, το πως θα παίξουμε σε αυτό το ματς. Μπορεί να ρωτήσω στο ημίχρονο τι γίνεται. Ξέρουμε ότι πρέπει να μπούμε επιθετικά για να περάσουμε και να πετύχουμε περισσότερα γκολ για να περάσουμε”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x