Stoiximan Super League

«Ελάτε να τραγουδήσετε για τον Παναιτωλικό»

Τον κόσμο του Παναιτωλικού να βρεθούν στο γήπεδο και να τραγουδήσουν για την ομάδα τους στην τελευταία αγωνιστική μιας επιτυχημένης σεζόν κάλεσε η ΠΑΕ.

Κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί στην τελευταία αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απηύθυνε η ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και να τραγουδήσει για αυτή στο τέλος μιας επιτυχημένης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας δίνει την Κυριακή το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Χρωματίζουμε με κίτρινο – μπλε τις κερκίδες του γηπέδου μας, ενώνουμε τη φωνή μας τραγουδώντας για τον Παναιτωλικό, χειροκροτούμε την ομάδα, γιορτάζουμε μαζί της στο φινάλε μιας πετυχημένης προσπάθειας. Είμαστε όλοι στο πλευρό της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x